sobota, 4 lutego 2012

Kluski z suchej bułki.

Takie kluski to dobry sposób na wykorzystanie  czerstwych bułek. W starych  książkach kucharskich można znaleźć podobne  przepisy, często z dodatkiem tłuszczu, ja uważam go za zbędny dodatek.


Składniki:
2 suche bułki
1 jajko
czosnek
koperek lub szczypiorek
sól i dowolne przyprawy


Wykonanie:
Bułki namaczam w wodzie, odciskam porządnie, dodaje do nich jajko, zioła i przyprawy. Dla uzyskania odpowiedniej konsystencji dodaję bułkę tartą. Formuję dłońmi kluski, wrzucam na 2 minuty do wrzątku. Podaję z kawałkiem mięsa, buraczkami, polewam sosem pomidorowym, ale sądzę, że byłyby pyszne z sosem grzybowym. Są pyszne, zwarte i nie smakują jak mokra buła:)



9 komentarzy:

  1. Muszę spróbować bo brzmi zachęcająco:-)

    OdpowiedzUsuń
  2. I know this website provides quality based articles or reviews and additional information,
    is there any other site which gives these information in quality?


    my blog; goji pro funciona; http://www.olga-medium.ru/content/brand-new-healthy-desserts,

    OdpowiedzUsuń
  3. I am truly grateful to the holder of this web site who has shared this impressive piece
    of writing at here.

    my site: karatbars packages

    OdpowiedzUsuń
  4. If you would like to take much from this post then you have
    to apply these techniques to your won blog.

    My blog ... Yamaha Waverunner

    OdpowiedzUsuń
  5. Normally I don't learn post on blogs, but I would like to say that
    this write-up very pressured me to take a look at and do so!

    Your writing style has been surprised me. Thank you, very nice article.


    Feel free to visit my web-site Alex and Ani Bracelet in Grandville

    OdpowiedzUsuń
  6. Spot on with this write-up, I seriously believe this web site needs much
    more attention. I'll probably be returning to see more, thanks for
    the information!

    Also visit my blog: can not get pregnant

    OdpowiedzUsuń
  7. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this
    topic to be really something which I think I would never understand.
    It seems too complex and extremely broad for me. I am looking
    forward for your next post, I will try to get the hang of it!


    Feel free to visit my page :: youtube karatbars international

    OdpowiedzUsuń
  8. Simply wish to say your article is as astounding.

    The clarity in your post is just great and i can assume you're an expert on this subject.
    Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.

    Thanks a million and please continue the rewarding work.

    my page - inspection math

    OdpowiedzUsuń
  9. Everyone loves what you guys are usually up too.
    This type of clever work and exposure! Keep up the very good works guys I've added
    you guys to blogroll.

    my web page - goji pro funciona (http://speedtax.com.au/bbs/Speedtax_qna/2065939)

    OdpowiedzUsuń