Składniki:
mięso mielone
pieczarki
cebula
czosnek
koncentrat pomidorowy
sól,pieprz
papryka słodka
bazylia
ugotowany ryż
Wykonanie:
Mięso mielone udusić z drobno pokrojoną cebulą i czosnkiem oraz pieczarkami. Przyprawić koncentratem, solą, pieprzem, papryką i bazylią. Wymieszać z ugotowanym wcześniej ryżem.
Papryki umyć, odciąć im "czapeczki", oczyścić w środku i napełnić przygotowanym farszem. Ułożyć przygotowane papryki w natłuszczonym, żaroodpornym naczyniu i upiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni do miękkości.
Ja faszerowałam ale samym mięsem mielonym bez pieczarek, muszę spróbować po Twojemu :-)
OdpowiedzUsuńmogę liczyc na jedną ?
OdpowiedzUsuńTakie papryki to jedno z moich najbardziej ulubionych dań !
OdpowiedzUsuńHey just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to
OdpowiedzUsuńbe running off the screen in Ie. I'm not sure
if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
The design look great though! Hope you get the problem resolved
soon. Kudos
Also visit my web site: sell